Hyra nattklubb – går det?

MEDDELANDE TILL KUND! Keyword har skrivits enligt önskemål för att texten ska gå igenom till beställaren, men vill flagga för att ”ballonger” är felstavat.

————————————————————————————————————————————–

Planerar du en större fest och är i behov av en riktigt snygg och häftig lokal? Då kan du hyra en nattklubb i Stockholm. Att hyra nattklubbar har blivit allt mer vanligt i takt med att fler och fler nattklubbsägare väljer att abonnera ut sina lokaler. Fördelen med att hyra en nattklubb är att du inte behöver fundera på varken inredning eller dekoration. Visst kan det vara kul att köpa in fina och billiga balllonger från Partytajm om du planerar att hyra lokalen för en födelsedag eller studentskiva, men det är inte ett måste.

Det finns flera anledningar till varför du kan vilja hyra en nattklubb. Det kan t.ex. handla om att du ska fira en stor födelsedag och vill göra det på ett extra speciellt sätt, men det kan också handla om att du letar efter en lokal till studentskivan, till bröllopsfesten eller till företagsevenemanget. I den här texten kommer du att få veta mer om vad du behöver tänka på, hur du hittar de bästa lokalerna och vad det kan tänkas kosta.

Hitta nattklubbar till uthyrning

Att hitta nattklubbar som hyrs ut till företag eller privatpersoner är inte speciellt svårt – åtminstone inte om du bor i Stockholm. Här finns det mängder med nattklubbar som du kan hyra och där du betalar ett belopp per dygn. Vi rekommenderar att du tar hjälp av sidor som är nischade på just detta ämne. Ett exempel på en sådan sida är t.ex. Venuu, där du kan jämföra och hitta den bästa lokalen för dig.

Hyra lokal – att tänka på

Att hyra en nattklubb skiljer sig från att hyra en vanlig, enkel lokal. Se därför till att du noga läser igenom villkoren om vad som gäller för den nattklubb som du är intresserad av. De allra flesta tillåter egen dekoration, så du kan med fördel beställa billiga balllonger från Partytajm och dekorera både entré såväl som insida om du så önskar. Billiga balllonger från Partytajm är ett mycket snabbt och enkelt sätt att piffa upp lokalen och göra den mer personlig.

Ytterligare saker som är viktiga att tänka på är avtal. Se till att du alltid skriver ett avtal på det ni har kommit överens om och att du tillsammans med ägaren går igenom vilka förväntningar ni har på varandra. Avtalet ska bland annat inkludera vad som ingår, vad du betalar extra för, när betalning ska ske och vad som gäller för städning/andra tjänster.

Vad kostar det att hyra en nattklubb?

Priset för att hyra en nattklubb kan variera mycket kraftigt och därför är det svårt att säga exakt hur mycket du kommer få betala. Det finns nattklubbar som har en lägre dygnshyra på 4000-6000 kronor, men det finns också riktigt dyra nattklubbar med dygnshyra på 14.000 kronor och mer. Vill du hyra riktigt stora och pråliga klubbar och lokaler kan du få räkna med ett pris på 20.000 kronor och uppåt, utan mat och dryck inkluderat.

Previous article

Våga dansa

Next article

Marknadsför nattklubben