Anordna studentkvällar på nattklubben

Eftersom studenten sker i samband med att ungdomar blir myndiga är det här med nattklubb något de är väldigt nyfikna på. Stora delar av en nattklubbs besökare är studenter. För att du ska locka fler till din nattklubb kan det vara en bra idé att anordna studentkvällar på nattklubben. I det här inlägget kommer du att få några idéer kring hur du kan anordna kvällar som är speciellt tillägnade studenter.

Klädkod

Om du har valt att fixa studentkvällar på vårterminen kan det vara extra roligt att ha en särskilt klädkod på studentkvällarna. Då kan både nya och gamla studenter klä sig efter temat med vita studentklänningar, studentmössor, kostymer och annan typ av klädsel som är typisk för studenter. När du har en klädkod på festen blir tillfället mer speciellt och dina besökare kommer förhoppningsvis att minnas kvällen med värme. Det bästa sättet att låta folk veta att du har tänkt dig en särskilt klädkod är att skriva det på de affischer du valt att sätta upp runt om i staden och skriva det på nattklubbens sociala medier.

Pynt

Ett annat bra sätt att få folk att komma i stämning och förstå temat ännu bättre är att köpa pynt och dekorera din nattklubb med pyntet. Det finns massor med pynt som är framtaget för studentfester som du kan köpa och använda för att dekorera din nattklubb. Det finns till exempel ballonger, flaggor, girlanger, konfettikanoner, glowsticks och annat kul som kan uppskattas av dina besökare. När du pyntar din nattklubb efter ett tema kommer dina besökare att se dina ansträngningar och kvällen kommer att sticka ut i mängden. Därför är det värt att köpa hem diverse dekorationer för att du och dina besökare ska komma i stämning.

Musik

Förutom att det går utmärkt att spela vanlig klubbmusik kan det vara en rolig idé att spela musik som studenter gillar. Det kan till exempel vara roligt om du låter din DJ spela typiska studentflakshits för att dina besökare ska komma i stämning. I den här delen kommer du att få några tips på typiska låtar som spelas på studentfester och på studentflak.

Dansa pausa – Panetoz

Studentsången – Kobojsarna

I love it – Icona pop

Bada nakna – Samir & viktor

School’s out – Alice Cooper

Lush life – Zara Larsson

Levels – Avicii

Boten Anna – Basshunter

Everytime we touch – Cascada

Don’t you worry child – Swedish house mafia

A little party never killed noboby – Fergie

Break free – Ariana Grande

Mikrofonkåt – September

Stad i ljus – Tommy Körberg

Previous article

Nattklubb och champagne

Next article

Våga dansa